Uloga biljnih ekstrakata u veterinarskoj medicini

Kineska medicina otporna na bolesti: bilo koja može spriječiti ili ubiti reprodukciju patogenih mikroorganizama, poboljšati tjelesni imunitet&39; naziva se mikrobnim biljkama otpornim na bolesti. Prema teoriji tradicionalne kineske medicine, ona se može podijeliti na lijekove za uklanjanje topline, lijekove za površinsko ublažavanje, katarzu i potjeranje vodenih lijekova, prožimajući i korisne lijekove za vodu, lijekove za ublažavanje gnoja i protiv kašlja, qi lijekove i lijekove za jelo, reguliranje krvi lijekovi, lijekovi za hladno ublažavanje topline, lijekovi za ublažavanje topline, lijekovi za otvaranje, transpirujući lijekovi, tonični lijekovi, sredstva protiv insekata, afrodizijak i lijekovi za dojenje itd.

Plant Extract

Biljni ekstrakt lijekova za uklanjanje topline: svaki lijek koji je hladan i hladan i koji može očistiti i ublažiti febrilne bolesti naziva se lijekovima za uklanjanje topline. Lijekovi za uklanjanje topline imaju funkcije čišćenja vatre, suhoće i vlage, detoksikacije, hlađenja krvi i uklanjanja topline nedostatka. Lijek za uklanjanje topline može se podijeliti u sljedeće kategorije: (1) Prašak za uklanjanje topline: glavna funkcija ove vrste lijeka je pročišćavanje qi-a i dijeljenje čvrste topline, što je pogodno za bolesti poput prekomjernog nakupljanja unutarnja vrućina uzrokovana velikom vrućinom, žeđ poput pijenja, kratkog i crvenog urina, vrućine u plućima, kašlja i astme, upala usta, crvenih usta, obloga žutog i suhog jezika itd. Naša jedinica može osigurati ekstrakt gardenije, žuči, anemona, gorkog tla i drugi ekstrakti. Lijek za uklanjanje topline i vlage: ova vrsta lijeka uglavnom je u gorkoj hladnoći, gorko se može sušiti i vlaga, hladnoća može očistiti toplinu, pa se koristi za usta crvena i žuta boja uzrokovana vlagom i vrućinom, gusta masna prevlaka jezika , vlažna i vruća žutica, kratka crvena mokraća, vlažna i vrućina proljev, upaljeno žuto oticanje i otrov. Naša jedinica može osigurati koprive Chinensis, Scutellaria, Phellodendron, pelin, sophora sophora i druge ekstrakte. Antidoti s toplinskim čišćenjem: ova vrsta antidota za uklanjanje topline uglavnom se koristi za antidote za čišćenje topline uzrokovane prekomjernom toplinom ili vatrom. Bolest obično uključuje vrućicu, žuč, papriku, sultrorhagiju, crvena usta, žutu likornu na jeziku. Moja jedinica može pružiti koprivu, forsythia, list dalije, bezoar, Banlangen, maslačak, ranunculus i druge proizvode za ekstrakt. (4) ​​Lijekovi za uklanjanje topline i hlađenje krvi: ova vrsta lijekova za uklanjanje topline i hlađenja krvi uglavnom se koristi za zagrijavanje u logorsku krv, ili nalet krvi zbog vruće dizenterije i žutog crijeva, krvarenja iz nosa. , krv u urinu itd.


Otopina biljnog ekstrakta tabličnog lijeka: bilo koji ima zlo stola divergencije, liječenje egzogenim patogenim lijekovima, naziva se medicina tablice otopine. Manifestacija kod životinje zahvaćene simptomima je mentalna ennyi, čekinje uspravne, struk i stražnji luk, odbojnost prema hladnoći i groznici, vrućica na površini tijela, puls znoja ili bez znojenja, bijela mahovina i drugi simptomi. Stolna otopina lijeka većinom benaksin ima mišiće otopine za znojenje zajednički, ali spol ima temperaturu, hladnu razliku, stoga se uglavnom dijeli na tablicu otopina temperature temperature xin i tablicu otopine Xin cool otopine dvije vrste.


Biljni ekstrakt vrste biljke koja može eliminirati sluz i slinu, ublažiti ili zaustaviti kašalj i astmu, nazovite lijek koji smanjuje sluz i zaustavlja kašalj i astmu, kada koristite ovaj lijek za liječenje bolesti kao što su gnoj, kašalj i astma , moraju otkriti razlog zbog kojeg, prema različitim uvjetima, surađuju s drugim lijekovima na odgovarajući način. Ova vrsta lijeka može se podijeliti u četiri kategorije: antitusivno i antiastmatično, reduciranje flegma i antiasthmatično, hranjivo i antitusivno, lučenje pluća i antitusik.
Reguliranje qi-a i probavljanje biljnih ekstrakata: (1) Reguliranje qi lijekova: tamo gdje postoji baterijski qi stroj, uklanjanje qi stagnacije i xingpi apetizirajućih funkcija lijekova koji se nazivaju reguliranje qi lijekova, uglavnom podijeljeno na nedostatak qi-a i dva stagnacija qi-a. vrste. Možemo pružiti zelenu koru, kore mandarine, fruktus aurantii i druge ekstrakte. (2) xiaoshi lijek: može pospješiti probavnu funkciju slezene i želuca, usmjeravati nakupljanje stagnacije, koristi se za liječenje stagnacije uzrokovane apetitom ili apetitom, trbušnom distenzijom, mučninom i povraćanjem hrane, zatvorom i ustajanjem lijekova protiv bolesti, nazvanih xiaoshi lijek.
Tonik biljnog ekstrakta: bilo koja hranljiva snažna uloga, može nadopuniti stoku qi, krv, Yin, Yang deficita, liječenje svim vrstama lijekova, koje se nazivaju tonikom. Zapadna medicina smatra da ova vrsta lijeka ima funkciju regulacije imunološke funkcije. Prikladan je za kronične bolesti poput nedostatka tijela, tanke kose i koka, mentalnog umora, nagnute glave ušiju, ležati više nego stojeći, mekog jezika i slabog pulsa.
Vozite insekte da ubiju insekte vrste biljnog ekstrakta: bilo koji koji imaju želju da se riješe i istrebe parazite izvana i van medicine životinja i peradi, nazovi insekta da ubija drogu protiv insekata.


© Baoji Herbest Bio-Tech co