Tržište biljnih ekstrakata cvjeta

Razvojem nacionalnog gospodarstva, poboljšanjem života po glavi stanovnika u Kini, postupnim poboljšanjem svijesti ljudi o zdravstvenoj zaštiti, kineskoj industriji hrane, zdravstvenih proizvoda brzom razvoju. Kao važan međunošni prijevoznik, prinos biljnih ekstrakata raste iz godine u godinu. Kineska proizvodnja biljnih ekstrakata bila je 208.000 tona u 2018., što je porast od 35.000 tona u odnosu na 2017. i 17 posto na godišnjoj razini. S brzim usponom tržišta biljnih ekstrakta i razvojem B2B poslovnog modela od strane majstora biljnih ekstrakta, može se realizirati nova ekologija industrije biljnih ekstrakta.


Nacionalnim politikama promiče se brz razvoj industrije

Državna agencija za hranu i lijekove izdala je 2017. godine Smjernice za registraciju i odobrenje registracije zdrave hrane korištenjem novih sirovina i prvi put uvoza, koje su dodatno standardizirale i napravile iskorake u inovativnom razvoju industrije zdrave hrane. Nacionalni odbor za zaštitu i evaluaciju tradicionalne kineske medicine (CMEC) objavio je 2018. javnu objavu nadmetanja za posebni istraživački projekt na popisu sirovina zdrave hrane, koji je dva puta proširen. U srpnju 2018, službeno je objavljena četvrta serija standarda ekstrakta biljaka, koja uključuje više od 20 sorti ekstrakta, uključujući likopen, rutin i glukozinolat. Industrijski standardi za biljni ekstrakt su više standardizirani.

plant extract supplier

B2B e-trgovina ima veliki potencijal za razvoj. Majstor Zhiti iskoristio priliku i otišao uzvodno

Prema praćenju tržišnih podataka o e-trgovini u Kini, kineske transakcije e-trgovine B2B u prvoj polovici 2018. dosegnule su 11,2 bilijuna juana, što je porast od 14,2 posto na godišnjoj razini u odnosu na 9,8 bilijuna juana u prvoj polovici 2017. Razvoj B2B e-trgovine u Kini ulazi u novo doba s detaljnijom segmentacijom industrije, što pruža preduvjet za brzi razvoj biljne industrije. U eri brzog razvoja B2B e-trgovine, Plant extract Master koristi velike podatke, umjetnu inteligenciju, računalstvo u oblaku i druge nove tehnologije kako bi integrirao internetsku informatizaciju s industrijom biljnih ekstrakta, integrirao uzlazne i nizvodne resurse, razvio B2B model e-trgovine i pružio praktičnije i učinkovitije usluge trgovanja ekstraktom biljaka za uzlazna i nizvodna poduzeća.


B2B e-trgovina novi način uzgoja majstor za izgradnju nove industrije ecology (ogy)

Phytochemistry master za B2B postrojenje treće strane izvlači informacijske usluge i trgovačku platformu, koristi naprednu internetsku tehnologiju, poduzeća, proizvode i obnovu prostora, odnos između integracije četiriju kategorija proizvoda iz serije fitokemije (postrojenja, životinje, gljivice, sirovine), za izgradnju informacija o industriji, trgovinu robom, logistiku, integriranu električnu poslovnu platformu zlata. Istovremeno, Master Plant stalno optimizira i nadograđuje usluge, pokreće nove usluge lanca opskrbe, informacije o robi, logistiku, financije i druge čimbenike proizvodnje u transakciju lanca opskrbe kako bi izgradio profesionalnu biljnu industriju cijele platforme za usluge lanca industrije.


Popularizacijom i primjenom e-trgovine u različitim industrijama izvedeni su mnogi novi poslovni modeli. Pridržavajući se koncepta "nezavisne inovacije", Zhite Master duboko njeguje B2B poslovni model, kako bi osigurao više, šire i snažnije poslovne mogućnosti za zhite industriju i promovirao novu ekološku reformu zhite industrije.


© Baoji Herbest Bio-Tech co