Ekstrakt slatkog slatkog luka ima veliki potencijal u liječenju romana Coronavi

Kineski istraživački tim kaže da je spoj pronađen uekstrakt sladićapokazuje antivirusni potencijal kao potencijalno liječenje koronavirusa.


Otkriven je spoj nazvan likiritin (gliciritin) koji sprečava da se virus virusa brzo razmnoži u stanicama majmuna, navodi se u izvješću.


Iako mnogi znanstvenici nisu uvjereni u njegove prednosti, gliciriza se uobičajeno koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini, a pronađena je u biljnim tabletama glicirize, izvijestili su lokalni mediji.


Ovaj ekstrakt sladića se obično koristi kod bolesti probavnog i respiratornog sustava i kao zaslađivač u hrani ili pićima.


Licorice, cvjetača biljka porijeklom iz Azije, pokazala se učinkovitom u ispitivanjima, javljaju lokalni mediji. Pekinški tim koristi umjetnu inteligenciju (AI) za testiranje i ubrzavanje procesa. Studija nije recenzirana.


Studiju su proveli medicinski stručnjaci sa Peking sveučilišta i akademije vojnih znanosti.


GG quot; Preporučujemo upotrebu gliciretina kao konkurentnog kandidata za liječenje covid-19," tim je rekao u izjavi.

licorice exatrct for sale

Od početka pandemije mnogi su pacijenti liječeni poznatim antivirusnim lijekovima koji se nisu pokazali učinkovitim, a nova studija kaže da može djelovati i kao antioksidans koji ima antidepresiv, protuupalno i terapijsko djelovanje kod pacijenata s srčana bolest. Navodno je tehnologija umjetne inteligencije otkrila da gliciriza značajno inhibira replikaciju novih sojeva virusa u stanicama majmunskih stanica. Spoj je također testiran na miševima tjedan dana, a kombinirani rezultati&"nisu pokazali toksičnost ili nuspojave u dva odvojena pokusa."


© Baoji Herbest Bio-Tech co