Kudzu ekstrakt korijena

Kudzu ekstrakt korijena
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Kudzu ekstrakt korijena

Farmaceutski

Sinonim: Ekstrakt Pueraria; ekstrakt ge-gena
Latinsko ime: Pueraria lobata (Willd.) Ohwi
Glavni aktivni sastojci: Isoflavone, Puerarin
Specifikacija: 1. Daidzein 40% ~ 98% (Ispitivanje pomoću HPLC)
2. Puerarin 50% ~ 98% (Ispitivanje pomoću HPLC)
Izgled: Smeđi do bijeli puder
Ambalaža: Bubanj od 25 kg / vlakana, dvostruke plastične vrećice iznutra.


Farmakologija:

Alkoholni učinci: Izoflavoni daidzein, genistein, formononetin i biochanin A izolirani iz korijena kudzu pokazali su se in vitro snažnim reverzibilnim inhibitorima humanog alkohola dehidrogenaze (ADH). Izoflavoni su stvorili konkurentnu inhibiciju gama (g) 2-g2-ADH-izoenzima u odnosu na etanol i nekonkurentnu inhibiciju gama (g) 2-g2-ADH-izoenzima u odnosu na NAD +. Najmoćniji inhibitor bio je genistein s efektivnom koncentracijom 0,1 umromola. Iako su flavoni poput apigenina, kaempferola, 7-hidroksiflavona i galangina također pokazali aktivnost inhibiranja ADH-a, učinci su bili izraženiji kod izoflavona. Nisu primijećeni efekti u izoencimima B1B1-ADH i izoenzimima B2B2-ADH kada su korištene koncentracije do 20miromola.


Antibakterijski učinci: Čaj od strijele (Puerariae radix) inhibira mikrobi rast grom-negativnih i gram-pozitivnih patogena koji se prenose u hrani u raznim namirnicama, posebno u tekućoj hrani


Antikancerogeni učinci: Čini se da genistein, biochanin A i daidzein imaju citotoksičnu aktivnost, preliminarni rezultati istraživanja pokazuju da biochanin A i genistein in vitro inhibiraju rast stanica staničnih linija raka karcinoma aktiviranjem putanje transdukcije signala za apoptozu. Sastavni dio tektorigenin pokazali antiproliferativnu aktivnost protiv stanica ljudskog karcinoma (HL-60) indukcijom diferencijacije u stanicama i smanjenjem ekspresije Bcl-2, antiapoptotskog proteina.

Hot Tags: kudzu ekstrakt korijena Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja
Upit

You Might Also Like

© Baoji Herbest Bio-Tech co