Ekstrakt kore magnolije

Ekstrakt kore magnolije
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Ako planirate veleprodaju ekstrakta kore magnolije od jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača ekstrakta kore magnolije, Kina, slobodno se obratite Baoji Herbest Bio-Tech Co, Ltd.

Ekstrakt kore magnolije

Farmaceutski
Sinonim: PE kore magnolije
Latinsko ime: Magnolia officinalis Rehd.et Wils
Glavni aktivni sastojci: Magnolol, Honokiol, Tetrahhidromagnolol, Izomagnolol
Specifikacija: 1. Honokiol 10% do 98% (test HPLC)
2. Magnolol 10% ~ 98% (Ispitivanje pomoću HPLC)
Izgled: Smeđi do bijeli prah
Ambalaža: Bubanj od 25 kg / vlakana, dvostruke plastične vrećice iznutra.


Farmakologija:

Honokiol je bifenolni spoj prisutan u konusima, kore i listovima Magnolia grandifloris koji se koristi u tradicionalnoj japanskoj medicini Saiboku-to kao anksiolitik, antitrombotik, antidepresiv, antiemetik i antibakterijski lijek. Dok su rana istraživanja učinkovitih spojeva u tradicionalnim lijekovima jednostavno koristila cijele ekstrakte kore magnolije, poznate kao houpu magnolia, nedavni rad je identificirao honokiol i njegov strukturni izomer magnolol kao aktivne spojeve u kore magnolije. Krajem 1990-ih, honokiol je doživio preporod u zapadnim zemljama kao moćan i vrlo podnošljiv anti-tumorigenski i neurotrofni spoj.
Magnolol je bioaktivni spoj koji se nalazi u kore magnolije Houpu (Magnolia officinalis). Poznato je da djeluje na GABA receptore u štakora, kao i da ima antifungalna svojstva.Hot Tags: ekstrakt kore magnolije Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja
Upit

You Might Also Like

© Baoji Herbest Bio-Tech co