Baoji Herbest Bio-Tech Co, Ltd predan pružanju visoke kvalitete rijetkih phytochemicals i derivata za R & D svrhe, specijalizirana za pružanje visoke čistoće farmaceutskih sastojaka odvajanje i pročišćavanje tehnoloških rješenja, te se razvio u high-tech tvrtka koja integrira istraživanje , proizvodnja i usluge na visokoj učinkovitosti odvajanja i pročišćavanja prirodnih farmaceutskih sastojaka i tradicionalne kineske medicine referentne tvari.

Herbest


Herbest je uspostavio brojne laboratorije za odvajanje i pročišćavanje prirodnih proizvoda kao što su saponini, flavonoidi i alkaloidi, usmjereni na strukturne značajke glavne aktivne tvari tradicionalne kineske medicine i prirodnog bilja. Naš Off-polica spojeva Liberary Zbirka više od 3000 visoko čistih prirodnih proizvoda izoliranih iz bilja. Čistoća Minimum90%, prosječno iznad 98% koja se široko koristi u procjeni kvalitete kineskog biljnog lijeka, analizi sadržaja ekstrakta, istraživanju biološke aktivnosti, izboru novih spojeva lijekova, hrani ili prehrambenim dodacima, itd.


Büchi Sepacore MPLC system500LReflux Extraction Concentrator


Specijalizacija nam pomaže da učinimo svoj R&D proces učinkovitijim i njegove proizvode pouzdanije, te da omogućimo brzo razdvajanje i pročišćavanje farmaceutskih sastojaka visoke čistoće u rasponu od mg-level do kg-level. Od prvog dana osnivanja, Herbest ima bila je posvećena tome da svoju tehnološku platformu odvaja i pročišćava farmaceutske sastojke jače i bliže savršenstvu, te da je sama Kini najveći R&D dobavljač aktivnih sastojaka kineskog bilja i referentne tvari.


Agilent ISQ EC Mass SpectrometerDSC_0084

HERBEST Istraživanje opreme:

Agilentov 400 MHz NMR spektrometri

Agilent ISQ EC maseni spektrometar

Maseni spektrometri masenog spektrometra masenog spektrometra ThermoFISHER ISQ EC

HPLC sustav vode 2535,2555 serije, Buchi Sepacore MPLC sustav i Agilent 1200 serija HPLC sustava. Industrijska dinamička aksijalna kompresija 200 DAC stupac

500LReflux koncentrator za vađenje

Vode ACQUITY UPLC I-Klasa 2695,2996, Agilent GC7890B ……


Agilent 1200 series HPLC system


© Baoji Herbest Bio-Tech co